icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag tror att var och en av oss har en fantastisk potential, långt bortom vad vi kan föreställa oss. Om bara vi har någon som verkligen tror på oss, som hjälper oss att se den potentialen och som utmanar oss att använda den, så tror jag att vi tillsammans kan göra världen till en bättre plats.

Då jag nyligen öppnat dörrarna för www.dagsbergnutrition.com så finns det tyvärr begränsat utrymme för coaching/mentorskap. Snabbast svar om när det finns plats får du genom att maila mig på jesper@jesperdagsberg.com.

 

Min expertis


Prestationsutveckling
Stresshantering
Emotionell kontroll
Individuell coaching
Gruppcoaching
HRV Träning


 

Mina mål
★ 30 Jan 2016 - Utmaning ★
Min första match i thaiboxning

 


Hemsida | Facebook | Twitter | LinkedIn | Google+ | Instagram
16 oktober 2014 10:01
6

Fler till coaching gruppen

På söndag är det tänkt att det blir info om coaching gruppen som startar. Du behöver Google Hangouts på din telefon för att kunna vara med. Vi behöver några till för att det ska bli av. Söndag kl 18:00. Hör av dig till mig så bjuder jag in dig till eventet. Det är kostnadsfritt.

Kommentarer

 • 16 okt 2014 10:34

  jag vill

 • 16 okt 2014 10:41

  Kul, skicka ditt användarnamn på Google till mig så addar jag dig till eventet. Du kan maila det till jesper@jesperdagsberg.com

 • 16 okt 2014 12:22

  Jag vill ju detta med, men måste väl bli betalande medlem först. Jag kan inet det förrän den 25:e men hänger gärna på från den dagen om det är ok

   

 • 16 okt 2014 13:10

  Hej Penny, nej du behöver inte vara betalande på Matdagboken för att vara med i coaching gruppen. skicka ditt användarnamn på Google till mig så addar jag dig till eventet. Du kan maila det till jesper@jesperdagsberg.com

 • 16 okt 2014 14:22

  Då fixar jag det :) deet är väl dig som jag fick mail ifrån ?

   

 • 16 okt 2014 15:24

  Ja precis. :)

Logga in för att skriva en kommentar.