icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag tror att var och en av oss har en fantastisk potential, långt bortom vad vi kan föreställa oss. Om bara vi har någon som verkligen tror på oss, som hjälper oss att se den potentialen och som utmanar oss att använda den, så tror jag att vi tillsammans kan göra världen till en bättre plats.

Då jag nyligen öppnat dörrarna för www.dagsbergnutrition.com så finns det tyvärr begränsat utrymme för coaching/mentorskap. Snabbast svar om när det finns plats får du genom att maila mig på jesper@jesperdagsberg.com.

 

Min expertis


Prestationsutveckling
Stresshantering
Emotionell kontroll
Individuell coaching
Gruppcoaching
HRV Träning


 

Mina mål
★ 30 Jan 2016 - Utmaning ★
Min första match i thaiboxning

 


Hemsida | Facebook | Twitter | LinkedIn | Google+ | Instagram
9 september 2014 18:52
3

Erfarenhet av ketos?

Under en tid har jag experimenterat med att var i ketos under i kortare perioder, 1-3 dagar. Jag har mycket mer energi och bättre fokus men upplever att jag oftare känner mig hungrig och blir sugen på choklad och liknande. Min erfarenhet är att om jag äter lite kolhydrater på kvällen så är jag inte lika hungrig dagen efter. Någon som har erfarenhet av att vara i ketos under längre tid som kan ge lite feedback?

Kommentarer

 • 9 sep 2014 19:34

  Jag har testat att ligga i den optimala under två månaders tid och kände ingen som helst skillnad mot hur jag mår/fungerar i vanliga fall. Många upplever ketosen precis som du beskriver - mer energi och bättre fokus. När jag inte experimenterar med optimal ketos äter jag vanlig LCHF och är därmed fettdriven. Lite socker i kosten ger mindre sug efter sött. Om du i vanliga fall äter mycket kolhydrater kan suget och hungern bero på detta. 

  Mäter du ketoner via blodet?

   

 • 9 sep 2014 19:50

  Mäter ketoner i urinen, ligger oftast på max vad stickan kan visa. Mitt kolhydratintag är annars oxå lågt men jag gissa på att det kunde va lite abstinens faktiskt.

 • 10 sep 2014 07:33

  MIn erfarenhet av ketos är att jag fryser, får ont i huvudet och känner mig orkeslös när glykogendepåerna töms. Det är mest synd om mig i hela världen! Sedan vänder det och jag mår toppen. Jag har varit i ketos i långa perioder och aldrig haft problem - tvärtom, det blir allt jobbigare att äta fel; det känns helt onödigt att göra.

Logga in för att skriva en kommentar.