icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!
5 januari 2021 19:54
1

Spenat och chèvrepaj

Hej och god fortsättning till er alla! Är det fler än jag som är trött på julmat? Jag kommer inleda det nya året med paj och sallad. Du som är plusmedlem hittar även receptet här. 

Ingredienser till 4 portioner:        

  • 1 krm Grovmalen...
Läs mer Kommentera
27 september 2020 11:47
1

Ugnsgratinerad kyckling med fetaos

Idag bjuder vi på en snabb och enkel kycklinggratäng med smak av fetaost, vitlök och ajvar relish. Önskar er en trevlig söndag! Du som är plusmedlem hittar även receptet här. 

Ingredienser till 4 portioner:        

  • 1 tsk Svartpeppar

...

Läs mer Kommentera