icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!
1 juni 2021 13:44
1

Lax i citronsås

Här kommer ett recept på en enkel och lättlagad vardagsrätt som smakar gudomligt! Laxfilé med en krämig citronsås. Serveras med kokt potatis alternativt kokt broccoli eller blomkål beroende på diet och koståhållning. Du som är plusmedlem hi...

Läs mer Kommentera
29 april 2021 19:48
1

Tacokyckling i salsasås

En snabblagad kycklinggryta med tacokryddor och salsasås! En allt-i-ett gryta. Variera hetta efter styrka på salsasåsen. Du som är plusmedlem hittar även receptet här.

Ingredienser till 4 portioner:         

  • 600 g Kyckling bröstfilé...
Läs mer Kommentera
28 februari 2021 13:21
4

Blomkålsrösti

Här kommer ett recept på blomkålsrösti smaksatt med västerbottenost! Osten går att byta ut efter tycke och smak. Gott att servera som de är med lite lingon, eller tillsammans med några skivor knaperstekt bacon. Du som är plusmedlem hittar även...

Läs mer Kommentera
22 februari 2021 11:13

Äggsallad med curry

Här följer ett recept på en äggröra smaksatt med curry. Passar perfekt för dig som äter enligt ketodieten eller LCHF. Du som är plusmedlem hittar även receptet här. 

Ingredienser till 1 portion:         

  • 1 nypa Mellanmalen svartpeppar
  • ...
Läs mer Kommentera