icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Cim80s blogg

77 kg 65 kg 7902
Hej Cim 38 år , Nystartad på Kickstart keto Diet . Detta med dieter är jag helt grön inom
14 augusti 2019 13:34
1

Dag 10

God middag laugh

 

Idag blev det samma visa igen , ingen frukost surprise jag känner ingen lust för det o ingen hunger alls . Kanske dumt att hoppa den ändå ? Ersatte inte ens med fettaffe vilket man kanske borde gjort ?  Lunchen intagen iallafall ! 

 

Idag ska det va köttfärs röra med några nudlar ( minns inte namnet) , ren grisfärs indecision .Sist jag åt det så minns jag hur det smakade  , jag är ingen fantast av det utan kör bland om jag får välja men jag kör på ändå . Idag är det vila på tränings schemat men jag funderar starkt på att ta en promenad med vovvarna uppe i skogen . Tränings schemat har jag svårt att få till måste jag erkänna men jag ska ge det med ett ärligt försök . Tycker väl att det flyter på ganska smärtfritt ändå . Inga krypningar i benen , ingen jätte huvudvärk , magen ok .....

Jag åt ju innan mestadels sallad till proteiet så övergången blev nog inte så farlig ?! Så jag har då inget där att klaga på när det gäller biverkningar . Ser fram emot dessa dagar o den goda maten . 

Kämpar viddare wink

Gillar

Kommentarer

  • 14 aug 2019 17:31
    ulla165

    Pepp! Låter som att periodisk fasta 16:8 skulle passa dig också...

Logga in för att skriva en kommentar.