icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jennifer är jag det, 25 år gammal tjej från Gävle som bor tillsammans med min underbara sambo Fredrik och vår hund Leija som är en vild och galen Flatcoated Retriever på snart 2 år. Jag har även en egen häst, eller det är faktiskt en D-ponny, som heter Flippan och hon ligger mig mycket varmt om hjärtat och är en stor motivation för mig att gå ner i vikt eftersom jag just nu känner mig aningen för stor för henne och inte kan eller orkar rida tillräckligt pga. min övervikt.

Har alltid varit smal, inte pinnsmal men smal. Storlek 34 eller 36 på kläder hade jag för 3,5 år sedan innan det gick utför. Uppför rättare sagt. Nu sitter jag här med nästan 20 kilos övervikt och har provat det mesta men då min kropp är i total obalans och många mer eller mindre jobbiga saker hänt i mitt liv senaste åren har jag inte lyckats bli av med kilona.

Efter flera år av olika hälsoproblem där det värsta är kronisk värk och smärta i höft- och bäckenleder har jag nu fått diagnosen Ehlers-Danlos syndrom. En diagnos som kommer att förändra mitt liv ännu mer än det redan har hunnit göra, men jag försöker ta varje dag som den kommer och gör mitt bästa för att hjälpa kroppen på traven. Hoppas med hjälp av rätt sorts träning och viktnedgång att min värk ska minska, så nu gäller det verkligen!

Wish me luck! :)
18 januari 2013 14:24
2

Tro`t eller ej

Men jag har tappat 7 hekto sedan i måndags. Ska ju bara väga mig en gång i veckan egentligen men eftersom senaste vägningen var en sån depp provade jag idag igen, mest för att kolla att jag inte fortsatt gå upp då jag inte räknat kalorierna i tisdags och onsdags. Som tur var ganska ck det bra och jag ligger nu på 76.7 kg. Höfterna känns just nu mycket bättre, måste vara behandlingen jag fick i måndags. Ska äntligen få börja rida igen, men korta pass blir det till att börja med men det ska bli så underbart.

Kommentarer

  • 18 jan 2013 14:36
    utter
    Woho! :)
  • 18 jan 2013 15:03
    grattis grattis jättebra jobbat!! :D

Logga in för att skriva en kommentar.