icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jennifer är jag det, 25 år gammal tjej från Gävle som bor tillsammans med min underbara sambo Fredrik och vår hund Leija som är en vild och galen Flatcoated Retriever på snart 2 år. Jag har även en egen häst, eller det är faktiskt en D-ponny, som heter Flippan och hon ligger mig mycket varmt om hjärtat och är en stor motivation för mig att gå ner i vikt eftersom jag just nu känner mig aningen för stor för henne och inte kan eller orkar rida tillräckligt pga. min övervikt.

Har alltid varit smal, inte pinnsmal men smal. Storlek 34 eller 36 på kläder hade jag för 3,5 år sedan innan det gick utför. Uppför rättare sagt. Nu sitter jag här med nästan 20 kilos övervikt och har provat det mesta men då min kropp är i total obalans och många mer eller mindre jobbiga saker hänt i mitt liv senaste åren har jag inte lyckats bli av med kilona.

Efter flera år av olika hälsoproblem där det värsta är kronisk värk och smärta i höft- och bäckenleder har jag nu fått diagnosen Ehlers-Danlos syndrom. En diagnos som kommer att förändra mitt liv ännu mer än det redan har hunnit göra, men jag försöker ta varje dag som den kommer och gör mitt bästa för att hjälpa kroppen på traven. Hoppas med hjälp av rätt sorts träning och viktnedgång att min värk ska minska, så nu gäller det verkligen!

Wish me luck! :)
7 januari 2013 15:00
1

Mitt mål

Så här vill jag att min kropp ska se ut. Det här är hur jag är van att vara, hur jag trivs bäst och mår bäst. Som sagt, bryr mig inte om utseendet utan det är mitt mående i första hand. Och min funktionalitet eller vad man ska kalla det. Det är så sjukt frustrerande att inte kunna göra det man vill! Midjemåttet är på 95 cm vilket är långt ifrån hälsosamt...

Kommentarer

  • 7 jan 2013 15:22
    jag tyckte det såg ut som det värsta av dina kilon sitter på magen, men vad vet jag. Och då upplever man sig själv kanske som fet/tjock. Själv har jag igentligen inte tänkt på mina många kilon för än nu, jag har som blivit van dom efetrsom jag har dem gämt fördelade över alla mina 164 cm

Logga in för att skriva en kommentar.