icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jennifer är jag det, 25 år gammal tjej från Gävle som bor tillsammans med min underbara sambo Fredrik och vår hund Leija som är en vild och galen Flatcoated Retriever på snart 2 år. Jag har även en egen häst, eller det är faktiskt en D-ponny, som heter Flippan och hon ligger mig mycket varmt om hjärtat och är en stor motivation för mig att gå ner i vikt eftersom jag just nu känner mig aningen för stor för henne och inte kan eller orkar rida tillräckligt pga. min övervikt.

Har alltid varit smal, inte pinnsmal men smal. Storlek 34 eller 36 på kläder hade jag för 3,5 år sedan innan det gick utför. Uppför rättare sagt. Nu sitter jag här med nästan 20 kilos övervikt och har provat det mesta men då min kropp är i total obalans och många mer eller mindre jobbiga saker hänt i mitt liv senaste åren har jag inte lyckats bli av med kilona.

Efter flera år av olika hälsoproblem där det värsta är kronisk värk och smärta i höft- och bäckenleder har jag nu fått diagnosen Ehlers-Danlos syndrom. En diagnos som kommer att förändra mitt liv ännu mer än det redan har hunnit göra, men jag försöker ta varje dag som den kommer och gör mitt bästa för att hjälpa kroppen på traven. Hoppas med hjälp av rätt sorts träning och viktnedgång att min värk ska minska, så nu gäller det verkligen!

Wish me luck! :)
4 januari 2013 13:31

Dålig dag

Kom inte ur sängen förrän kl 12 idag pga mina förbannade höfter som gör så ont. Det har börjat sätta sig i ländryggen nu också vilket inte gör saken bättre. Iförrgår började jag med mina homeopatmediciner så det gör också att det blir sämre i början. Ska vara stark och klara av det här nu oavsett hur jobbigt det blir, för det måste bli bättre. Jag vill kunna leva som en normal 24-årig hästtjej som orkar med nästan vad som helst. Vill leva ott liv så som jag vill utan att vara begränsad av fett, smärta och brist på ork. Resten av dagen kommer spenderas med hemtenta och en promenad till stallet där jag tänkte tömköra Flippan (min häst) så det blir en del motion idag också.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.