icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jennifer är jag det, 25 år gammal tjej från Gävle som bor tillsammans med min underbara sambo Fredrik och vår hund Leija som är en vild och galen Flatcoated Retriever på snart 2 år. Jag har även en egen häst, eller det är faktiskt en D-ponny, som heter Flippan och hon ligger mig mycket varmt om hjärtat och är en stor motivation för mig att gå ner i vikt eftersom jag just nu känner mig aningen för stor för henne och inte kan eller orkar rida tillräckligt pga. min övervikt.

Har alltid varit smal, inte pinnsmal men smal. Storlek 34 eller 36 på kläder hade jag för 3,5 år sedan innan det gick utför. Uppför rättare sagt. Nu sitter jag här med nästan 20 kilos övervikt och har provat det mesta men då min kropp är i total obalans och många mer eller mindre jobbiga saker hänt i mitt liv senaste åren har jag inte lyckats bli av med kilona.

Efter flera år av olika hälsoproblem där det värsta är kronisk värk och smärta i höft- och bäckenleder har jag nu fått diagnosen Ehlers-Danlos syndrom. En diagnos som kommer att förändra mitt liv ännu mer än det redan har hunnit göra, men jag försöker ta varje dag som den kommer och gör mitt bästa för att hjälpa kroppen på traven. Hoppas med hjälp av rätt sorts träning och viktnedgång att min värk ska minska, så nu gäller det verkligen!

Wish me luck! :)
23 januari 2013 01:12
1

Bra dag slutade mindre bra.

Har varit duktig med maten idag, har räknat alla kalorier och skrivit upp här. Höfterna kändes helt okej större delen av dagen och hela promenaden till stallet. Där klippte jag min ponny, hela kroppen, benen och huvudet vilket gjorde att jag var tvungen att stå i lite halvtaskiga ställningar, som jag normalt klarar utan problem men idag blev det såklart ett helvete efteråt. Tur min nästa riddag inte är förrän på torsdag så att jag hinner vila en dag emellan. Ska upp tidigt och åka in till sjukhuset för röntgen imorgon bitti, hoppas bara jag tar mig ur sängen. Hoppas nästan de hittar något på röntgen så man får veta vad i hela h*elvetet som är fel. Bara det är något som går att fixa, annars vill jag inte veta, så bryter jag nog ihop totalt. Nej usch jag behöver verkligen vända den här onda spiralen och det nu. Ska ringa endokrinmottagningen imorgon också för nu har de haft över en vecka på sig, det är för lång tid när man mår så här dåligt!

Kommentarer

  • 23 jan 2013 06:36
    Apetina
    Hoppas allt går bra! Styrkekram!

Logga in för att skriva en kommentar.