icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
9 oktober 2014 05:29
1

snart fredag:-)

Veckorna rullar på med full fart,känns bättre i dag så jag hoppas det håller på att vända,en tung dag på jobbet torsdagar är värst så många ställen att städa,ångest varje gång fast man vet att det funkar bra och vi fixar det super:-)i dag är det inget speciellt planerat efter jobbet skönt är så mycket hela tiden,blev vanilj kvarg till frukost tar med smoothie till senare när jag jobbar längre!nu ska jag väcka bonus dottern innan jag far i väg trevlig torsdag kram Madde:-)

Gillar

Kommentarer

  • 9 okt 2014 07:04

    Vissa veckor verkar verkligen bara ha måndag och fredag...

Logga in för att skriva en kommentar.