icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
5 oktober 2014 20:40
4

smörgås:@

Så less kunde inte stå emot:@arg på mig själv när det gått så bra med allt:-(

Kommentarer

 • 5 okt 2014 21:17
  Lellis
  Hur äter du annars? kan inte se din info eftersom jag skriver från mobilen. En smörgås är inte världens undergång! tänk att det hade varit värre om det var chokladtårta eller liknande. Smörgås är åtminstone mat med näring i.
 • 5 okt 2014 21:20
  Lellis
  Äter du enligt Lchf så finns ju hyfsat bröd att köpa på mataffären som heter Lowcarb-bröd och protein-bröd. De är goda att rosta!
 • 5 okt 2014 21:52
  ImmaAmmi

  Jag är imponerad över att du kunde stoppa vid EN smörgås; det är väl inte det sämsta, hade varit mer oroande om du hade skrivit 8-10 stycken... Känn dig nöjd över detta och acceptera detta lilla snedsteg från din vanliga rutin... Välj bort, att känna ångest och förlåt dig själv, om du känner att det behövs, för att du ska må bättre. Återgå till din vanliga LCHF-kost så snart som möjligt, så ska du se att det går bra med din kamp att återfå kontrollen över ditt ätande...

  I morgon är det en ny dag och en ny vecka med nya friska tag!

  Sköt om dig! Peppande kram!

 • 5 okt 2014 21:59
  ImmaAmmi

  Brukar du registrera ditt näringsintag? Kolla om inte smörgåsandet kan ingå i dagens kcal-mängd, enligt md -mat-diagrammen... Kanske hjälper till med att återfå fokus, när du ser helhets- genomsnitts- bilden, utslagen över en längre tid? Bara ett litet tips...

Logga in för att skriva en kommentar.