icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
22 mars 2014 06:58
1

pigg och glad:-)

I dag känns det som jag har vind i seglet:-) sovit bra vakna tidigt vid 5 men det gör inget när jag känner mig pigg! I dag ska jag ta en lång promenad i solen blåser lite men skönt med sol igen! Har inget planerat i dag få se vad som händer,svärmor kommer hit med sin hund ska bo hos oss i natt när hon far bort,hm hm gillar inte riktigt den hunden bara skäller men en natt står jag ut:-)vi tog bort våran rottis hund zece i september han blev precis 12år,tomt här hemma har en katt kvar av3 som är 19år få se hur gammal hon blir! Hoppas glädjen håller i sig i kroppen kraaaaam alla bloggvänner trevlig lördag:-)

Gillar

Kommentarer

  • 22 mar 2014 13:32
    Donnina
    Kan du inte säga ifrån bestämt till svärmors jycke, ibland kan det fungera när nån annan än matte säger till på skarpen! Förstår att det är tomt efter din rottis, ska du inte skaffa en ny vovve? Skön lördag!

Logga in för att skriva en kommentar.