icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
6 september 2014 19:43

oj vilken dag:-)

Vad mycket jag har gjort i dag:-)i morse vid 5.40då tog jag en lång vända gick 7km så skönt inga vakna ute,sen hem och Ducha åt frukost sen börja jag måla blir super bra,blir klart i morgon :-)sen tog jag tag och börja röja inne min plastdottern fick röja i sitt rum och jag i mitt rum,3sopsäckar med skit gud vad skönt det var:-)ska ändra om lite i sovrummet så jag har börjat nu äntligen.var helt slut sprang upp och ner sen tog jag en hård vända på motionscykeln så jäkla skönt blev mycket röra på fläsket i dag:-)nu ska jag slappa och ätalite nötter mums kram på er vänner:-)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.