icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
9 april 2014 04:45

ny dag:-)

Japp då kämpar jag vidare,kvällen gick jätte bra inget sug,ska jobba nu sitter och väntar på att portarna ska öppnas,sen tar jag frukost i bilen har en LCHF smörgås med korv och tomat på,mumsigt vatten till det,håller på att provar nåt nytt med ät tiderna få se om det går bättre om jag tar frukost senare.sambon väciterar mig feber förskyllan frossa hm hm,har inte tid att bli sjuk nu,har mycket jobb inför påsk och röd dagar,har ingen lunch eller middag planerad i dag ska tänka ut nåt under jobb dagen, ska bli skit väder här i dag men typiskt april väder kram på er:-)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.