icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
4 juli 2014 15:58

nu har jag kommit hem

hej hå har varit borta ett tag nu,men hemma igen blev en akut operation i underlivet,så nu ska det vända hoppas jag,hade så ont och bara blödde mycket så då blev det akut,nu blir det ligga ner i helgen och bara ta det lugnt,maten har gått åt pip svängen men får ta tag i det sen när allt börjar bli bättre,spåra ur rejält orkade inte bry mig om det,nu ska jag bli frisk och pigg hitta mig själv igen kram i solen och värmen äntligen

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.