icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
16 april 2014 05:40

natten inge bra:-(

Ja man får nog skylla sig själv,i går eftermiddag kände jag miggg gick ut på gården kratta kände mig pigg fixa lite, men i natt feber och migränn fullmåne då kan Madde inte sova:-o har gjort ett jobb nu,inte så lång dag,bara hem och vila pulat i mig en hög tabletter,sambon ska bort ett dygn på kurs så jag är helt solo yes yes rena semestern ska njuta och vila lång dag i morgon,sen ledigt:-) kram kram dax att fortsätta

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.