icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
16 augusti 2014 21:43

migränn i dag!

Ingen vidare start på dagen migränn less less men bättre nu äntligen:maten har funkat knappt ätit men middan blev bra och några nötter på kvällen så nöjd är jag,har legat mest hela dagen så inte gjort nåt men så får det bli i bland,i morgon ska jag fixa lite här och där få lite ordning och rensa lite igen:tycker sånt är skönt när man är klar:kämpar på känner mig otroligt motiverad med allt så nu gasar jag på och hittar vägen till drömm vikten: natti natti sov gott:

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.