icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
6 maj 2014 09:54

kort dag yes yes:-)

Hemma nu skönt i bland korta dagar så hinner man med annat,sovit i natt äntligen så i dag är jag piggare läste i kvällstidningen att LCHF kan hjälpa mot fibromyalgi mindre värk. Och mera kraft,jag har haft fibromyalgi i 19år allt har gått upp och ner,men nu tror jag att värken tagit mera tag i kroppen,händerna är inget vidare vissa dagar kan jag inte ta på mig bh på morgon svårt med handlederna och vikt uppgång gör det ännuvärre,så jag ska kämpa att gå ner mera ,jag äter mera när jag mår dåligt och värken är som värst vissa dagar främst på helgen då jag inte jobbar är det riktigt dåligt,äter inge medicin men kanske dax nu efter alla år så man kan jobba,jag kämpar vidare inte gett upp än LCHF ska bli mitt nya jag kram på er Goa bloggare:-)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.