icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
8 september 2014 17:47

jo då var det måndag!

Allt började bra sen fick jag jobba själv,sjuka på jobbet det gick bra har gjort det förr nån måndag,kom hem tränade tog en Ducha sen braka det lös akut hungrig åt sånt som inte var nåt vidare så nu får man ta fan för det,tog tag i massa annat för att inte braka helt så dagen fick innehålla allt möjligt men klar med målning och det som skulle göras,ska ta en promenad i kväll så mina steg blir fulla,känns bra med en stegräknare så jag vet hur mycket allt blir på en dag:-)så man får röra på sig mera:-)nu har jag skrivit av mig skööööönt:-)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.