icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
18 april 2014 18:11

god mat:-)

Japp då var det fredag:-) sjömansbiff med stekt lök,sallad beasås gott, har tränat och varit ute och gått så skönt känns riktigt bra lite snorig än men mycket bättre, sambon har jobbat så jag har haft lite egen tid,tvättade våran egen bil vi är noga med den,rullar bara på helgen,i morgon kalas dax men det fixar jag,sen på söndag bjuden på mat tror det går bra med känner mig stark nu,hoppas det håller i sig,beställde 2böker i dag om LCHF fix tips av någons blogg som jag läste, i kväll kommer dottern så då är det en barn vecka igen i kväll tar vi det lugnt bara kramis på er:-)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.