icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
6 October 2014 14:25

dagen började bra:-)

Började jobba 3.30 trött sovit dåligt inne i en period med mardrömmar,kommer från mitt förflytna livet jag lämnat bakom mig, gick bra att jobba tills näst sista jobbet var klart fick jag sån jäkla migränn attack med raket fart,gjorde sista jobbet själv sen hem och la mig och sov 2tim så vart det bättre,seg men det släppte tur:-)ska se om det blir nån träning i kväll annars får jaghhoppa över vi får se hur huvudet orkar,överlevde smörgåsen tur tur rädd att det skulle braka löst men jagklatade det:-) ska hämta en ny matkasse i dag spännande:-) kram på er alla blogg vänner tack för att ni finns:-)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.