icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
13 maj 2014 19:22

åt mackor i dag!

Inge sugen på mat mår lite illa när jag ska äta så det blev en kall korv bit och en smörgås till eftmiddan ,blev ingen lunch men frukost och massa vatten,har haft sån frossa i tvådagar fryser fryser så i natt var jag fullt på klädd +två täcken frös ändå,så jag kunde inte sova nåt!så när jag kom hem lade jag mig och sov i 3tim så skönt! Sen åt jag Ducha kändes bättre städa tvätta jobb bilen plantera frön ute i landen sen dammsugning inne och nu har jag strykit och stekt hamburgare till sambon,så kom frossande igen så nu ligger jag i soffan med flis tröja täcke få se om jag blir bättre!nåt konstigt är det inge feber eller nåt bara frossa hm hm ! I morgon ska jag ta cellprov igen få se om det ligger bra till,har cellförändringar så jag får gå ofta och kolla inte roligt men jag måste gå!ja nu har jag skrivit av mig oj oj ha det gott kram kram:-)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.