icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

vilde85s blogg

LCHF 3761
51-årig kvinna som ännu en gång ska försöka nå en hälsosammare vikt.
4 oktober 2020 07:37

Vägdag nr. 4

Äntligen morgon och snart frukost, som jag längtat. Igår åt jag till frukost en sorts pannkaka kan man väl säga. Jag blandade 2 ägg och 40g philadelphia och stekte, blandade 40g hallon med 2 msk vispad grädde och hade ovanpå. Jättegott, men det var ju så fluffigt att det var som att äta luft, sen kl 14 åt jag grillad kyckling och sallad med fetaost. Även det väldigt gott, jag har längtat efter grillad kyckling, men igår kväll var jag sååååå hungrig. Idag blir det därför ägg-gröt till frukost, väldigt mättande och man står sig länge cheeky

Hur som helst, 1 kg ner denna veckan, nöjd yes

Idag blir det till att dyka in i garderoberna och inventera barnens höst- och vinterkläder. Misstänker att det behöver uppdateras, dom envisas ju fortfarande med att växa, samtidigt som jag försöker krympa laugh

Ha en fantastisk söndag allihop heart

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.