icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

vilde85s blogg

LCHF 3728
51-årig kvinna som ännu en gång ska försöka nå en hälsosammare vikt.
12 september 2020 11:48
3

På`t igen, wish me luck :-)

Nu är jag alltså på gång igen, efter 1 års okontrollerat frossande så är det återigen dags att ta tag i mig själv. Jag behöver gå ner minst 40 kg för att räknas som åtminstone någorlunda hälsosam. För mig känns målet som en utopi just nu, men jag ska iaf försöka, om inte annat så för mina barns skull smiley

Jag har hela mitt liv känt mig iögonfallande stor. När jag ser tillbaks på mitt unga jag inser jag att det var ju helt fel. Så tragiskt att jag alla år begränsade mig själv i sociala sammanhang för att jag trodde alla stirrade på min enorma kroppshydda. Så efter år av självsabotage och enorma intag av mat och sötsaker så står jag faktiskt här med en enorm kroppshydda.
Jag har egentligen inga problem med att gå ner i vikt, har 4 ggr gått ner ca 25 kilo, plus 10 kg nån gång då och då. Problemet är att jag alltid går upp dom. Minsta lilla jag ger min hjärna utrymme att lura i mig att jag kan unna mig att äta nåt riktigt smaskigt bara en enda gång....så vaknar MONSTRET. Dvs en hunger, ett begär och ett sug som väller fram och är ostoppbart. Varför? Vad är det för fel på mig, vuxna människa som vet bättre, men ändå.....indecision

Finns här fler som jag?

Nägon/flera som vill byta tankar och stötta varann genom alla monsterattacker?

 

Gillar

Kommentarer

 • 12 sep 2020 12:55

  Hej känner igen mig brukar gå ner ca 10 kg lätt. Men sen så återgår jag till gamla matvanor. Men nu gör vi detta rätt, eller hur?! Jag är på min 3 dag, nu kör vi 🥰

 • 13 sep 2020 02:10

  Stort lycka till. You can do it. Jag håller också på ta tag i mig själv. 

 • 14 sep 2020 08:42
  Bella50

  Lycka till. Hitta din egen hållbara väg.

Logga in för att skriva en kommentar.