icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

vilde85s blogg

LCHF 3721
51-årig kvinna som ännu en gång ska försöka nå en hälsosammare vikt.
16 september 2020 10:19

Fälld av en lömsk banan ...

God förmiddag!

Imorse tog jag mig tid att faktiskt föra in här på MD vad jag åt igår, till min fasa upptäckte jag att jag lyckats få i mig 36g kolhydrater!! Men va, hur gick det till?

Jodå, det var bananen jag skivat på min frukostgröt. En liten tillsynes oskyldig banan förstörde mitt annars så superba dagsupplägg. Nu måste jag förklara hur detta gick till ( för ni måste väl undra, tänker jag). Hade inte min omtänksamme make suttit bredvid mig när jag åt min förträffligt uträknade gröt och sagt: Men, ska du bara äta det där? Ingen frukt? Ta en banan också och skiva på, det är jättenyttigt med banan. Ja ni hör ju, han lurade mig!!

Så denna morgon intog jag min gröt utan banan....så nöjdyes

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.