icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

vilde85s blogg

LCHF 3763
51-årig kvinna som ännu en gång ska försöka nå en hälsosammare vikt.
27 september 2020 18:15
1

Dag 21

Söndag innebär vägning för mig. Även denna vecka var det 1 kg ner, och jag är tacksam.

I morgon blir det jobb för mig efter att ha legat sjuk i 2 veckor. Maken till eländig förkylning..... Medicinen jag tar mot min reumatism gör att en så banal grej som förkylning sitter i som tungan på en frostig lyktstolpe, man tror man fastnat för evigt. Men nu så, nu är jag med på banan igensmiley

Jag har gångna veckan testat att dra min fasta ett snäpp längre till att äta hela mitt dygnsbehov i en måltid. Jag har ätit kl 14, och emellan det bara druckit vatten och te. Det har gått förvånandsvärt bra. Fast då har jag ju visserligen inte jobbat, så får se hur det går nu i veckan som kommer. Spännande cheeky

Önskar er alla en härlig höstvecka heart

Gillar

Kommentarer

  • 27 sep 2020 19:17
    babs2

    Lycka till

Logga in för att skriva en kommentar.