icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Tjej på 51 år som gillar att vara ute i skogen men hunden. Ska göra tjejklassikern och har skidorna kvar.
15 maj 2017 19:49
1

Vill ha värme

Ja fy vad kallt det är. Har fastedag i dag och då blir jag extra frusen. Är nu inne på 4 veckan och det rullar på med 5:2. Räknar inte något dom andra dagarna men försöker tänka mig för vad jag äter. Ska försöka komma igång med löpningen igen också, har legat av mig hela vintern och våren. Blir i alla fall många långa promenader med hunden och försöker gå mellan 15-20 tusen steg per dag👍. 

Gillar

Kommentarer

  • 15 maj 2017 20:59
    paloma

    Den metoden använde jag också, och det gick jättebra. Man ska inte behöva räkna, det är det som gör 5:2 så brayes

     

Logga in för att skriva en kommentar.