icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Tjej på 51 år som gillar att vara ute i skogen men hunden. Ska göra tjejklassikern och har skidorna kvar.
3 december 2012 14:10

Promenad i kylan!

Ja här blev det 1½ timmes promenad i 15 minusgrader på förmiddagen. Men det var skönt när man kom igång. Tycker egentligen om vintern men det behöver inte vara riktigt så kallt som det är nu. Det är skönt när man har hund att man måste ut vad det än är för väder. Utan henne hade jag nog legat kvar i sängen när barnen gått till skolan. Nu ska jag ta och göra lite köttbullar när jag är ledig och även lussebullar för det han jag inte hunnit i helgen eftersom jag har jobbat. Det går i alla fall bra med både mat och motionen. Men får lite panik när jag tänker på julen. Vet att dom andra åren har jag varit duktig innan och sen kommer julen och jag har svårt att hitta tillbaka till min nyttiga liv. Konstigt egentligen att man utsätter sig för det för jag trivs mycket bättre när jag äter nyttigt. Ja i år ska jag fixa det i alla fall!! Pepp till er alla!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.