icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Tjej på 51 år som gillar att vara ute i skogen men hunden. Ska göra tjejklassikern och har skidorna kvar.
24 October 2012 17:02
2

I dag föll jag!

Haft personalmöte på jobbet och eftersom jag jobbade natten som var så blev det frukost-lunch innan jag åkte. I dag hade dom köpt stora kardemummabullar som jag inte kunde låta bli. Onödigt! Men skyller på att jag var trött och hungrig och tråkigt att bara dricka kaffe. Får ta en lite lättare kvällsmat så kalorierna inte springer i väg. Har vägdag på fredag och det har känts jättebra så här länge. Ha en bra kväll!

Kommentarer

  • 24 Oct 2012 17:40
    Det är bara att hoppa på spåret igen. Jag föll förra veckan för godis som jag hade tänkt skulle vara till hallowen när det kommer en massa barn och ringer på. Men jag åt upp det, kändes inget bra. Men är på spåret igen. Stort lycka till/Kram
  • 24 Oct 2012 20:05
    Tack Roosan! Visst det är bara att ta nya tag.

Logga in för att skriva en kommentar.