icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Tjej på 51 år som gillar att vara ute i skogen men hunden. Ska göra tjejklassikern och har skidorna kvar.
8 november 2012 13:09
1

En bra vecka!

Den här veckan har gått jättebra, förra blev inte alls bra. Barnen lediga och då var det som om jag ställde in mig själv att det inte skulle gå bra. Konstig man är! I dag har hunden och jag varit ute på en promenad i 1 timma och 45 minuter. Halvtråkigt väder med duggregn, men skönt nu när vi kom hem. Ska äta lunch och sen ska jag åka och jobba. Jobbar egentligen bara natt men ska gå in en extra kväll. På natten jobbar jag ensam så det är kul att träffa lite arbetskamrater och sen får man se dom gamla uppe och påklädda. Pepp till alla!!

Kommentarer

  • 10 nov 2012 16:41
    gittan52
    Hoppas det går bra att jobbat inatt och att gick bra öven kvällen den 8:e. Lovar att uppdatera min blogg med kommentarer om vågen :)

Logga in för att skriva en kommentar.