icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Tjej på 51 år som gillar att vara ute i skogen men hunden. Ska göra tjejklassikern och har skidorna kvar.
19 november 2012 14:17

Det flyter på!

Det känns ganska bra just nu, vågen visar neråt för det mesta och jag har varit duktig på motionen. Helgen gick inget vidare men jag kommer tillbaka på måndagen igen och det har jag inte gjort förut utan har jag "fuskat" på helgen har jag fortsatt på måndagen och sen vidare igen. Nu tar jag tag i det igen och skriver upp allt jag äter. I helgen åt jag en hel del godis och tyckte inte det var speciellt gott utan det fanns där och jag stoppade i mig. Fattar inte själv att man måste göra så mot sig själv. Tycker ändå att om barnen vill ha lite godis så ska dom kunna få det utan att jag måste äta upp det. Fick i alla fall med mig min man utan på långpromenad både lördag och söndag och det var skönt. Alltid kul med lite sällskap för det får jag sällan utan går mest själv. Ha en bra vecka! Pepp!!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.