icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej.

Angelica heter jag, 25 år gammal. Bor tillsammans med min sambo & våra två katter Akhila & Texsas & våran hund Tyson.

Här kommer ni få följa min vardag & samt min viktresa. :) Maten jag äter är vanlig husmanskost & promenader med Tyson.
Skriv gärna en pepp om ni är inne & läser 💃😎

Enjoy.
6 november 2019 19:26
3

Vad kan detta vara?

Jo det är så här att jag är ju extremt känslig mot hunger.. Låter ju skit konstigt 😅 väl ingen som gillar att vara hungrig men detta är ohållbart..

Jag har så länge jag kan minns blivit dålig om jag är hungrig men har ofta ätit i rätt tid och under skol gången samt när jag har jobbat alltid haft lyxen att kunna äta när jag vill. Som jag nämnt i tidigare inlägg har jag bytt jobb och nu måste jag anpassa mig till mina raster, vilket inte alls är dåliga. Jag har rast varannan till var tredje timma vilket är ju helt normalt.

Jag har nu 2 gånger blivit så hungriga att jag vill spy jag svettas jag skakar pga av att jag fryser och mår fruktansvärt illa.. Detta har jag upplever flera gånger och alltid sagt "nu får jag lågt blodsocker" men jag är ju inte diabetiker.

Jag har märkt att försöka äta mindre förmodligen inte kommer funka då jag verkligen inte orkar må så här.. 

Kommentarer

 • 6 nov 2019 23:35
  valnöten

  Du är inte ensam om att ha det så där. Jag hör till dem som kan dra ut på ätandet, men går jag över en viss gräns kan jag också bli sådär dålig. Det jag gör (då jag sällan har pauser när jag vill under jobbet och ibland går riktigt lång tid mellan måltiderna) är att alltid ha nåt i fickan som kan smygas ner diskret. Kolla vad som funkar för dig. Lite torkad frukt eller liknande, så du inte får såna dippar.

 • 7 nov 2019 06:30
  Arrietty

  Det där borde du diskutera med en dietist faktiskt för det finns väl lösningar på hur du kan slippa vara hungrig utan att behöva överäta och t o m gåner i vikt utan att bli hungrig. Själv är jag som en boa constrictor, hungern har liksom ingen betydelse för mitt övriga mående så jag kan äta vädligt sporadiskt. Och mycket på en gång...

 • 7 nov 2019 11:59

  Håller med Arrietty, det där måste det finnas en bra lösning för. Prata med en dietist. 

  Hungrig kan jag bli, men det värsta som händer för mig är att jag blir vresig. Sjuk blir jag inte, bara butter och trumpen.

   

Logga in för att skriva en kommentar.