icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej.

Angelica heter jag, 25 år gammal. Bor tillsammans med min sambo & våra två katter Akhila & Texsas & våran hund Tyson.

Här kommer ni få följa min vardag & samt min viktresa. :) Maten jag äter är vanlig husmanskost & promenader med Tyson.
Skriv gärna en pepp om ni är inne & läser 💃😎

Enjoy.
7 december 2017 17:08
1

Torsdag 👐

Hallå 🙄

Vill först & främst säga tack till alla som har hört av sig ang vovven & försökt hjälpa oss hitta en lösning. Det går framåt får jag säga, vi köpte en sele till honom som funkar mycket bättre. Han drar men inte alls på samma sätt & tycker han verkar vara mer till freds med den än kopplet & det är första gången på väldigt länge som vi båda njöt av en promenad 😁 resten ska vi öva på varje dag & jag måste lära mig berömma han mer & jag märkte när vi va ute och gick våran korta promenad vad lycklig han va när jag berämmde med godis när han va duktig. Han får fortfarande sina flipp men det försöker jag ignorera. Så tack snälla till er som har hjälp mig 💙

En annan sak jag vill ta upp är varför reagerar folk när man säger att man inte äter sött eller att man inte vill fika? Igår var vi hela arbets laget bjuda på middag hos en av oss. Fick även fika. Jag tacka snällt nej. = jaja går du på diet... ? Men lite glass gör inget. JAG SA NEJ.

Ska man behöva säga 5 gånger?  Ska man behöva förklara sig? Nej jag går inte på diet. Jag är sockerberoende & för mig är det lättare vara utan än att ens smaka. Plus att jag faktiskt vill gå ner några kg även om NI anser att jag inte behöver det. Det är mitt beslut. Skulle ni gå upp 10 kg bara för att jag säger att ni skulle passa i det?  Nä... förlåt men ibland blir man besviken. 

Jag är iallafall jätte nöjd med det jag har lyckats med 2.5 kg & 6 kg var 😃 även frisk får förkylningen 👐 något löpband blir det inte utan fokuserar på promenader med vovven. & även beställt ett par bättre skor så jag kan gå bekvämt 🙄. Hur går det för er? Tycker ni det är jobbigt nu innan jul & så? 

Kram 💙

Gillar

Kommentarer

  • 8 dec 2017 08:59
    toina

    Vad skönt att det funkar bättre med vovven!

    Känner väl igen fikatjafset, vet inte om det är för att de själva får dåligt samvete när en väljer att inte äta samma som alla andra. Men det är bra att du står på dig. :)

Logga in för att skriva en kommentar.