icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

lammas blogg

101 kg 75 kg 2513
11 januari 2019 02:22
5

kan nog gå

Jag har fått fantastiska tips råd och peppning.TACK Så nu börjar jag tro att det finns en väg framåt igen. Jag ska berätta att: Jag har beställt en kickstart som består av vegetarisk LCHF. Ska bli jättespännande att börja detta. jag skrev att jag skulle börja den 21/1 men jag fick menyer för första veckan på en gång. Så jag tror jag börjar snart. ska bara slänga allt onyttigt jag har i mina skåp och sdäda ur dem ordentligt. Då käns det som jag börjar riktigt från början. Sen ska jag handla allt det nya och nytiga att fylla skåpen med.Ska bli skönt att äta frukost lunch  och middag igen, men också svårt. Jag har ju inte lagat riktig mat på jättelänge, det har varit fasta, måltidsersättning, kvarg yougurt och godis kakor och glass. Ingen ordning, så har jag också kommit upp till  100 kg. kan inte fatta detta. Men nu börjar jag gå vägen fram mot målet som först får bli att handla och planera. detta gör jag i morgon efter hunprommenaden.Jag låter förmodligen tjatig men jag motiverar mig bättre om jag skriver ner vad jag tänker.det börjar att bli lite sent nu,är nog bäst att sova lite så jg kan planera min nya väg i morgon.

peppe och kram till alla

Gillar

Kommentarer

 • 11 jan 2019 07:16

  Lycka till!

 • 11 jan 2019 07:32
  Jessand

  Lycka tillsmiley

 • 11 jan 2019 07:38
  paloma

  Vad bra att du kommit fram till hur du ska göra, du kommer att lära dig hur du kan äta den här månaden när du har menyer för en hel månad och allt är uträknat i förväg

  Att leva på kvarg, yoghurt, måltidsersättningar kan verka enkelt, men inte så hållbart i längden. 

  Lycka till🙂👍

 • 11 jan 2019 08:10
  Bella50

  Vad glad jag blir...men känn dig riktigt startklar med det du planerar...så kommer detta att gå bra. Ha egentid det första ch inte så mycket annat på agendan. 

  Jag håller med paloma att du får hjälp på vägen med de färdiga menyerna....men det tar sin tid att lära sig planera nästa mål...att ” ligga steget före” och undvika den största gropen /suget.

  JAG brukar alltid planera dagens middag på morgonen...hacka och skära upp i tid...sen går det snabbt när man väl börjar laga maten. Maken gör alltid sallad t.ex. men kan också laga om det är förberett. Han har också lärt sig väga och mäta allt åt mig. 

  Håller en 👍nu 

   

 • 11 jan 2019 10:46
  pralin

  men vad  kul att  du  kommit  så långt i  ditt  tänk.  Tror  du  kommer  fixat. lycka  till smiley

Logga in för att skriva en kommentar.