icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

lammas blogg

101 kg 75 kg 2452
11 januari 2019 19:51
4

förbereder mig

Nu har jag varit och handlat allt för en vecka. Det blev inte så dyrt 352 kr. Jag handlade på Lidel kanske därför. Har börjat handla mer och mer på Lidel. De har väldigt mycket ekologiska produkter och äve vegetarianska. Då gäller det att komma igång med detta program nu. Det är bra mat som jag tycker om, Tror jag börjar på söndag efersom jag jobbar på lördag.Träning ska jag inte tänka på nu utan komma igång med maten först. Ska gå mina hundpromenader så klart. De kan jag inte utöka eftersom den ena vovven är 14 år gammal.Jag ska försöka komma iväg utan vovvar kanske en halvtimme varje dag.

pepp och kram tilla alla

Gillar

Kommentarer

 • 12 jan 2019 09:26
  pralin

  JA  lidel har  bra  grejor. Du  får  ta  de  i den  takt  du  kan o orkar en dag i taget.  Jobbar  du ? smiley

 • 12 jan 2019 10:29

  Pepp!! 🤗

 • 12 jan 2019 11:12
  Jessand

  Lycka tillsmiley

 • 12 jan 2019 18:21

  Tack för all uppmuntran. Ja pralin tyvärr så måste jag jobba lite extra. Min pension är inte den bästa. Jag jobbar 7 dagar i månaden och får några tusenlappar. Det är till stor hjälp. Ska säga att jag började med min kickstart idag kunde inte vänta. Jättegod mat. Fast jag äter frukosten ikväll hann inte med den i morse.kram och pepp till alla

Logga in för att skriva en kommentar.