icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Gift tjej på 45 bor utanför Bodö i NordNorge har barn stora, hund, katt, höns
7 september 2012 08:51
4

Ny Eclipse inköpt

Blir lyxigt att stå på denna mot min gamla från stenåldern, Jag kör ju även Biggest Looser o Ea More Aktive på Wiiet så denna blir ett bra komliment till träningsarsenalen, Skogen hjälper o på massor , blivit ca 50kg blåbär 5 kg Lingon o lite smörsoppar Ha en super jag o ta vara på er Le lite o gör nån glad

Kommentarer

 • 7 sep 2012 08:55
  Jag har funderat på att skaffa ngt till Wii-konsolen som står och samlar damm. är dock orolig för att det ska krävas kordination ;) Vi köpte en dansmatta och spel till dottern och det var skitsvårt! Vilket rekommenderar du till en person som inte har koll på vad fötterna gör samtidigt som händerna flaxar ? ;)
 • 7 sep 2012 08:55
  salsasyrra
  Är eclipse någon form av crosstrainer? Blev lite nyfiken:) Vad mycket blåbär du har plockat, blir gott att ha i frysen kan jag tro..Ha en bra dag själv!
 • 7 sep 2012 12:51
  Asja Dansmattan åkte rätt ut den kan jag säga, Ea More Workout o Biggest Looser är kanonbra samt Wii Fit + o inte för mycke konstigt, Kolla på tradera oftast super bra priser,, Salsasyrra ja det är emd polika datorprogram o lite mer facy än den jag har Blåbären i varje fall det mesta står o jäser i dunk,, blir gott vin, Förena sunt med nöjje::))
 • 14 sep 2012 13:47
  Solei
  Härligt att ta vara på skogens resurser, och gott är det också ! Och motion har du fått på köpet. Ha det bäst du också och ha en skön helg !

Logga in för att skriva en kommentar.