icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
4 January 2010 21:51
1

I Morgon drar det igång ;)

Ja imorron tisdag, börjar det nya hälosamma livet! Hm.. Det känns bra, vi bestämde denna dagen för flera veckor sen, jag har faktiskt gått å längtat på att få komma igång. Tanken är att jag ska byta ut mellan 1-2 mål mat mot Cambridgepulver. På så sätt komme inte det bli så chockartat, hoppas jag ilf. Så morrondagens mat ser ut på följande sätt: Frukost: cambridge kakao mellanmål: apelsin Lunch: cambridge kakao mellanmål:banan Middag: Kokta grönsaker med köttbit kvällsmål: te det e planen, så vi får se hur det går imorron. Motionen e ju oxå ett kapitel för sig, tänkte jag skulle rida en 15-20 min imorron. Hoppas axlen känns ok! Senare i veckan så ska ja försöka åka till simhallen! Nu ska jag planera resten av veckan! Kjams H

Kommentarer

  • 4 Jan 2010 21:54
    Lycka till, kanske du skulle hänga med i min klubb?

Logga in för att skriva en kommentar.