icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
2 mars 2010 11:28
4

Ny start!


Letade länge efter en sida där man kan få stöd med att gå ner i vikt och hittade till slut hit =) Har försökt hålla mig till kolhydratfattig kost sedan november men tappade glöden efter julens gotter. Så jag bestämde mig för att nu ta mig i kragen och börja om! Är en person som behöver en massa stöd och tänkte att jag kanske finner någon liknande person här =) Någon som kan hjälpa mig med att hålla motivationen uppe och att prata med någon med lite liknande problem som jag har =)

Kommentarer

 • 2 mar 2010 12:58
  Välkommen hit. Här är vi många som kämpar med vikten. Jag håller med om att vi inte ska kommentera OS för jag är också från öster (den stora ön).
 • 2 mar 2010 13:08
  Välkommen!! Häng på en av utmaningarna i forumet om du vill ha stöd. Lycka till!
 • 2 mar 2010 15:13
  haha jess låter bra att lämna OS odiskuterat xD Johan: jepp är med på den där vi ska tappa 2010kg det här året, får kämpa på för att hinna ifatt de andra =P
 • 2 mar 2010 15:14
  Välkommen hit.

Logga in för att skriva en kommentar.