icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

bubbel63s blogg

Medelhavskost 73 kg 61 kg 7272
Träningsglad sommelier/kost- och näringsrådgivare som använder matdagboken för att få bra koll på mitt eget näringsintag. Har på egen hand lyckats tappa 28 kg genom träning och vettig kost.
5 maj 2019 06:45
3

Inte ett hekto...

Det som jag var rädd för har hänt. Jag har inte gått ner ett hekto. Trots att jag hållt mig till punkt och pricka vad det gäller kost och träning. Noggrant vägt varje måltid och fört in i MD, förutom träningspass varje dag också promenerat bitvis till jobbet samt stått upp och jobbat. Desutom första veckan som jag går på dieten och 2,5 veckor utan ett glas vin. Jag hade inte kunnat göra mer. Underskott på drygt 1000 kcal varje dag under 8 dagar men ändå står vågen still. Kan ju knappast ha byggt upp muskler heller på så kort tid. Jag tänker dock inte ge upp. Bara att fortsätta. Vem vet, nästa vecka kanske vågen tar ett jätteskutt nedåt. Kanse får föra in 5:2 i kombination med min andra kalorikontrollerade kost.

Ha en fantastisk söndag nu alla ni som kämpar laugh

Kommentarer

 • 5 maj 2019 11:48
  gasten

  Om du har tränat så mycket har ju kroppen samlat en del vätska också, det släpper nog snart och det blir ett minus!

  Pepp 👍!

  Ha en fin söndag!

 • 5 maj 2019 12:24
  Bella50

  Håll ut...vi funkar alla så olika...och om du ” bantat” många gånger tidigare...tvekar ofta kroppen på nåt vis.

  DU har gjort din läxa...då ska det lossna till slut.

   Kämpa vidare bara . Pepp 👏👏

 • 5 maj 2019 14:44

  Vet hur det känns och det är bara att hänga i även om det känns trist

Logga in för att skriva en kommentar.