icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Vargtasss blogg

78 kg 69 kg 104382
Välkommen till min blogg
Här kommer du att få läsa om mig Danielle 32 år, och min resa mot en hälsosammare vardag,livet som två barns Mamma som även vill hitta en bra balans mellan kost och träning, att försöka sträva mot mina delmål och slutligen komma till mål .
Efter två tätta graviditet Milian feb 19 och Wilja feb 2020 från att haft en vikt mellan 70 -75 kg till mina 173 cm så men efter sambokilon smög sig på till 85 kg och sen bli gravid två ggr på de så slutade vågen på en bit över 100 kg, men nu vill jag ner .
Min del mål och mål ska jag sträva efter
Start vikt nu 97kg
Delmål
95 kg[]
90kg[]
85kg[]
80kg[]
75kg[]
70Kg och i mål[]
7 januari 2021 23:38
4

Att lyckas igen

Det var alldeles för länge sen jag la i nett blogginlägg här på matfagboken. Använder folk den här sidan fortfarande?

Isåfall är det roligt att uppdatera sig lite grann.

 

 Sen sist jag skrev  har ja hunnit med att testa både nytt jobb , flyttat en hel del gånger men landade här till sist där jag bor nu. Har fått två helt underbara barn som jag älskar mest av allt M och W. Som fyller 1ich 3 nu i februari. 

 

Med min sambokilon som jag gick upp.sen 2016 och sen två täta graviditeter inom loppet av två år,så är inte trivselvikteb där när jag mår som bäst.  Ett antal kilon upp och lika många kilon ska ner igen.

För mig handlar inte vikten om hur smal man är osv, utan man får så mycket på köpet genom att ha en hälsosam kropp som du både trivs och där du kan känna dig både bekväm och trygg i dig själv. 

Du kan få väga hur mycket du vill oasätt kropps typ sp länge du mår bra i dig själv. 

 

Har mål att komma dit till kosten där det var en standard att välja vatten med en massa läsk och dylikt. 

Där det finns en kost som är varierande och där.man byter ut olika livsmedel till annat alternativ för att få nyttigare varianter av den rätten. 

Där jag fokuserar på min sömn för att få till minst antal sömntimmar per natt.

Försöka röra mig mycket mer ön vad jag gör idag,för att vara en piggare Mamma till min älskade barn. Få mer energi för lek och stoj

Träning var ska jag börja försöka lägga upp en långsiktigt plan för en träning som jag själv kan göra och slutföra istället för att de ska vara stånk och stön för att ta mig ut för rörelse eller ta mig. Till gymmet. Lära mig mer om redskap och muskelgrupper som man kan träna för att få en stabil kropp som ska orka länge. 

Och att ha delmål oxh inte heller glömma bort att unna mig saker vilket inte ska vara diverse fika.snacks och inte heller någon snabbmat. Utan saker som får mig att må bra och där de kna vara frisörstid och klippa bort kluvna toppar, ta hand om mig mig ,en shopping runda etc

 

Det handlar om att ta hand om sig och ha en vardag med mindre ångest och ha en bättre själ känsla som kommer med den ju mer man börjar att ta hand om sig själv och blickar frannmåt istället för bakåt 

Gillar

Kommentarer

 • 8 jan 2021 12:08

  Yes, vi är fortfarande här! Kul att du börjar skriva igen!

 • 8 jan 2021 15:22
  Foxy

  Välkommen tillbaka😊

 • 8 jan 2021 15:50

  Roligt att se dig här igen!! smiley

 • 8 jan 2021 19:42

  Tack så mycket,de ska bli kul att försöka komma igång igen.

  vilket fint välkomnande :).

  Minns just det från den här sidan att de var mycket positiv feedback från matfagboken 

Logga in för att skriva en kommentar.