icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
21 juli 2010 16:45
4

Vågen är grym


Har inte skrivit på ett par dagar. Sur på den gamla vågen som flippade ut. Nu har vi köpt en ny och den är grym.
1, Den är grymt snygg och verkar väldigt bra.
2. Ja grym är den på så vis att den visade ett annat resultat än den tidigare. Nu vet jag ju inte om min utgångsvikt är högre eller vågen flippade ut på vägen. Eftersom jag väger mig på morgonen så ska jag göra så även i morgon. Det kan bli en liten justering uppåt. Bara en liten undrar ni. Jo men jag har aldrig riktigt litat på den gamla vågen så min vikt på denna sida är ungefär 2 kilo över än vad den gamla vågen visade. Så något litet kanske uppåt, men det känns ju bättre för mig än för frugan som eventuellt får justera upp vikten med 4-6 kilo beroende på vad morgonvikten är.
Men vi känner att vi gått ner bra i vikt båda två och det är det som är det viktiga.
I övrigt har jag fortsatt att träna fast börjat lite mer varierad träning än bara cykling. Köpte något program till Wii som heter "YOUR SHAPE" och det verkar riktigt bra och ger bra träning känns det som. Dessutom kör jag styrketräning. Så variationen börjar bli större och det är ju skönt att inte behöva tjata samma sak flera dagar i veckan. 

Kommentarer

 • 21 jul 2010 17:41
  Hoppas justeringen inte blir allt för stor. Kul att Ni båda känner att det går åt rätt håll. Själv använder jag just Wii Fit som min våg och kom ihåg då den sparar allt. Your Shape verkar intressant, ska kanske våga mig på den.
 • 21 jul 2010 17:54
  www.yourshapegame.com har de en sida. Jag vet inte så mycket om andra program eller så, så jag kan ju egentligen inte uttala mig. Men jag tycker det verkar bra i alla fall. Medföljer en "webkamera" som du kopplar in så läser programmet av din form, du registrerar mått och vikt samt vad du vill träna och så gör du err konditionstest. På detta avgör programmet vilken träning du ska göra och jag gjorde ett i går. Jag lovar jag har inte varit i närheten av svettig efter att ha cyklat 2 mil som jag var efter 30 minuter. Mycket hopp, spark och armrörelser. Sopm sagt. jag tyckte det var bra och priset var toppen. För här tog ICA MAXI 199:- och det krävs inga extraredskap eller prylar. Men har man kan man lägga in det. Wii Fit plattan t.ex, men även t.e.x. hantlar. Lycka till
 • 21 jul 2010 18:03
  http://www.ubi.com/SE/Games/Info.aspx?pId=8473 finns programinformationen. Inte så mycket men ändå
 • 21 jul 2010 18:11
  Hoppas den nya vågen fungerar bättre än den gamla. En liten justering uppåt gör ju inte så mycket för snart är det ändå nya lägre siffror som gäller. Ha det bra.

Logga in för att skriva en kommentar.