icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

M3lls blogg

5:2 52776
En blogg om det mesta, men i första hand min resa mot målvikten.
27 september 2017 20:20
4

Skitvecka

Känner bara att allt är skit just nu. Om det endå bara varit det här med vikt, kost och motion. Tyvärr är det mer och det gör bara att jag känner......inte för något. I ärlighetens namn så tycker jag att mitt liv är världens tråkigaste och bedrövligaste som finns.

frown usch.....så trist jag är.....ingen pepp här inte.....sad

Jag ska försöka o ta mig ur denna svacka......är lite osäker på hur bara......

Förlåt för mina negativa tankar och mitt negativa inlägg, men jag va bara tvungen att få ur det....

 

Kommentarer

 • 27 sep 2017 20:51
  paloma

  Ibland kan det vara skönt att bara få skriva av sig, för vi har alla perioder där vi mår sämre. Har du någon du kan prata med om hur du mår?

  Det är inte lätt att ta sig ur en djup svacka på egen hand.

  Kramheart

 • 27 sep 2017 21:00

  Tack för omtanken.

  Jodå, jag har folk runt mig som stöttar.
  Tyvärr är jag en person som inte vill "vara till besvär". Det är tur att jag har dom som inte går på mitt "bullshit". Standardsvaret när frågan om hur jag mår är nämligen  -"Bra!
  Då r det bra att ha de där vännerna som ser att.....Nej, det är inte bra.

 • 27 sep 2017 21:20

  Kram på dig, hoppas det blir bättre snart! Känner igen situationen och förstår, åtminstone på mitt sätt, dina känslor. Håller med om att det är befriande att skriva av sig och det glädjer mig att du har de där runt dig som ser igenom och vet att de behöver vara "till besvär", så att säga, för att hjälpa! 

 • 28 sep 2017 08:16
  gittan52

  Jag läste din presentation och förstår att det inte kan vara det lättaste att vara ensamstående, jobba och plugga samtidigt.

  Livet handlar aldrig om ”bara” vikt, kost och motion. Jag tror att allt annat runt omkring oss behöver fungera först, så att vi kan vika av mer tid till just hälsoförbättringar.

  Undrar om inte många av oss, som inte vill vara till besvär (jag är med i den klubben) också har för höga krav på oss själva. Bara att försöka sänka dem är ju en utmaning i sig.

  Jag tror att vi alla gör så gott vi kan efter de förutsättningar vi har här och nu. Håller en tumme för att du tar dig ut din svacka!

Logga in för att skriva en kommentar.