icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Livutanvs blogg

Paleo 16337
Inspiration till att leva hälsosamt med hjälp av den paleolitiska kosten. Jag delar med mig av tankar, artiklar, studier, Poddar och recept som jag tror kan inspirera dig också. Träning och träningslära är också något som jag tycker om och vill lära mig mer av. Målet är att gå ner ca 10 kg. Men jag är inte helt stenfokuserad på vikten, utan vill bygga mer muskler och bli mer tränad. 0.5 - 1 kg per vecka hoppas jag på att gå ner.
1 March 2017 22:07
2

Mat är livet

Pulled pork med sallad och turkisk yoghurt. 

7129319c-aab3-4e87-bc98-61efddf1c723.jpg

Införskaffa dig en fläskkarré eller högrev. Man kan välja annat kött också. Lägg i en gryta tillsammans, med gul lök, tomatpuré, vitlök, tomatsås. Ja, man kan krydda med det man har i skåpet. Jag slängde ner allt när jag kom hem från jobbet och har låtit de stå i ca 4 h nästan. Jag valde att dela köttet innan.  Går snabbare då 😉. Servera i fina små salladsblad,  turkisk yoghurt och toppa med lite sambalolek. Perfekt till matlådan och räcker länge. 150 grader 👍

Gillar

Kommentarer

  • 2 Mar 2017 09:10

    Ser mumsigt ut. får testa nån dag när jag är ledig. 

  • 2 Mar 2017 10:03

    Ser riktigt smaskigt ut laugh Måste bara prova smiley 

Logga in för att skriva en kommentar.