icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Invigning av LCHF idag då..spännande..

Började med Nutrilette till frukost, då jag är värdelös på att komma
upp på morgonen, iväg till dagis med lillkillen för att sedan sätta mig
på tåget till Lernia där jag läser. Då är det perfekt att dricka morgon
drinken...får dock se om det håller i längden, eller om jag är för hungrig
vid lunch.

Lunchen fick bli korvstroganof med blomkålsris, mumma var det.. men
har ju lite svårt o veta HUR mycket man ska ta av maten, insåg här att
man kanske ska väga maten...

Middagen tog ju sin tid och göra, kändes som att jag gjort till ett helt
regemente då jag gjorde dubbel sats av chili con carne...med sallad till.

Spännande o se hur hungrig jag är imorrn bitti..

Nu ska jag mäta o skriva in vikt så fortsättning följer.
13 maj 2012 20:23

Utan våg

Och det känns ju lite sisådär, då jag sen i mitten av januari då jag började mitt liv med LCHF har vägt mig MINST en gång per dag, gärna 2 om jag varit o motionerat lite extra, för att se ATT det har gett resultat, imorrn är det dock en vecka sen som batteriet i vågen gav upp..o har inte blivit ngt nytt inhandlat. Har ju haft lite ont under ena foten, så har inte blivit så mycket promenader som jag brukar, så hoppas hoppas att inte vikten smugit sig upp igen...men får väll förlita mig som man sig bör på måttbandet ett tag frampå... Imorrn ska jag iväg på praktik, sen leder det om jag duger till sommarjobb till en början, känns spännande.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.