icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Invigning av LCHF idag då..spännande..

Började med Nutrilette till frukost, då jag är värdelös på att komma
upp på morgonen, iväg till dagis med lillkillen för att sedan sätta mig
på tåget till Lernia där jag läser. Då är det perfekt att dricka morgon
drinken...får dock se om det håller i längden, eller om jag är för hungrig
vid lunch.

Lunchen fick bli korvstroganof med blomkålsris, mumma var det.. men
har ju lite svårt o veta HUR mycket man ska ta av maten, insåg här att
man kanske ska väga maten...

Middagen tog ju sin tid och göra, kändes som att jag gjort till ett helt
regemente då jag gjorde dubbel sats av chili con carne...med sallad till.

Spännande o se hur hungrig jag är imorrn bitti..

Nu ska jag mäta o skriva in vikt så fortsättning följer.
15 February 2012 12:49

Underbart väder

O ännu underbarare att äntligen vara pågång med promenaderna, var ute dryga timmen i fm med båda hundarna o kompisar med hundar..i skog o mark, så fick lyfta på fötterna mellan stock o sten..måste hålla i detta nu..OCH INTE väga mig varje dag, utan nästan så jag får be barnen gömma vågen, så att kanske varannan vecka på sin höjd, blir så besviken då det inte händer ngt, men nu har jag ju fuskat under helgen, o igår var det ju Alla hjärtans dag ju..tur man har ngt att skylla på då suget sätter in.. Men nu jädrar...beach 2012 here i come...

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.