icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Invigning av LCHF idag då..spännande..

Började med Nutrilette till frukost, då jag är värdelös på att komma
upp på morgonen, iväg till dagis med lillkillen för att sedan sätta mig
på tåget till Lernia där jag läser. Då är det perfekt att dricka morgon
drinken...får dock se om det håller i längden, eller om jag är för hungrig
vid lunch.

Lunchen fick bli korvstroganof med blomkålsris, mumma var det.. men
har ju lite svårt o veta HUR mycket man ska ta av maten, insåg här att
man kanske ska väga maten...

Middagen tog ju sin tid och göra, kändes som att jag gjort till ett helt
regemente då jag gjorde dubbel sats av chili con carne...med sallad till.

Spännande o se hur hungrig jag är imorrn bitti..

Nu ska jag mäta o skriva in vikt så fortsättning följer.
13 februari 2012 22:09
1

Läkaren idag då...

O ALLT o då menar jag allt var prima, så bara o fortsätta med LCHF..hade ju iaf ätit det i nästan 3v då jag tog proven inför dagens läkarbesök..o kolestreol värdet låg på 3,6 och det var bra enligt doktorskan..5,8 i långtids socker var oxå bra..110/75 i blodtryck...osv...jag har ju hjärtsjukdomar i släkten o var därmed liiite orolig efter massa skriverier ang fett o inte fett...men nuså, så länge jag mår bra, så kommer jag o fortsätta med detta..o hoppas på att man orkar motionera lite mer frampå då det blir ljusare på kvällarna..

Kommentarer

  • 13 feb 2012 22:53
    Kitty57
    Vad bra att dina värden var fina. Jag tror själv på lchf, och följer det, men äter ca 60g kolhydrater per dag.

Logga in för att skriva en kommentar.