icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Jean46s blogg

85 kg 67 kg 821
Jag Ă€r en 46:Ă„rig ung tjej med man och fem barn - i Ă„ldrarna 22-2 Ă„r. Jag befinner mig sĂ„ledes i bĂ„de ”flytta-hemifrĂ„n” stadiet och i ”hĂ€mta-pĂ„-dagis” stadiet.

Jag Àr för nÀrvarande sjukskriven för utmattningssyndrom. Min blogg kommer vara en blandning av min resa genom min sjukdom med dess olika livsförÀndringar, min viktresa och strÀvan efter balans i livet med familjeliv, trÀning och karriÀr.

VĂ€lkommen till mitt liv.

Jeanette
11 december 2019 18:25
6

HallĂ„ 👋

Okej.. dÄ Àr man ny pÄ detta stÀlle.. och ett helt nytt tÀnk.. Mitt första blogginlÀgg. Vad kul att du hittat hit och vill dela mina tankar.

 

Tanken Ă€r att köra pĂ„ efter nyĂ„r - alltsĂ„ det klassiska - nytt Ă„r och nya utmaningar. I ÅR ska det ske. I ÅR ska jag bli en bĂ€ttre mĂ€nniska med nya vanor, ny vikt och mitt nya fantastiska jag.. Har jag hört den förr? Jo det har jag faktiskt. OCH jag har lovat mig sjĂ€lv att i ÅR ska det ske.. Jag har hört det flera gĂ„nger faktiskt, sĂ€gas av mig, till mig. Varje gĂ„ng har jag nĂ„tt lite nĂ€rmare den jag önskar bli.. eller egentligen.. den jag Ă€r

 

Januari gÄr som en dans - jag Àr pÄ gymmet tre gÄnger i veckan, sköter kosten, Àter chips endast pÄ fredagar och lördagar, lÀmnar jobbet nÀr jag slutar och arbetar inte över. Jag kÀnner mig stark och pigg.

 

Men sÄ kommer livet i mellan.. dessa dagisbaciller Àr fan inte att leka med! NÀr man sjÀlv stÄr dÀr med huvudet i porslinsskÄlen och funderar pÄ om man har skrivit sitt testamente Àn - ni som drabbats av vinterkrÀksjukan fattar vad jag menar, dÄ Àr man inte sÄ kaxig. Att bacillerna fortsÀtter - den ena snuvan avlöser den andra, man har stÀndigt ett sjukt barn hemma och Àr aldrig riktigt pigg.. DÄ kÀnns vikt, trÀning och egen tid pÄ gymmet lÄngt borta. Man vill ju bara överleva till vÄren!!

 

Helt plötsligt Àr det sommar och mina trivselkilo, sambokilo och gravidkilo sitter som klistrade pÄ kroppen.. ingen idé att börja nu. Hösten Àr snart hÀr med stora bylsiga tröjor att gömma sig i.

 

Och nu Àr jag hÀr.. om ett par veckor Àr det nytt Är.. med nya löften, mÄl och drömmar.. 2020 det kommer bli ett bra Är.

 

Jeanette

Gillar

Kommentarer

 • 11 dec 2019 22:07
  paloma

  VĂ€lkommen hit!

  Att du bestÀmt dig Àr en bra bit pÄ vÀgen, och att blogga om dina tankar i bÄde med och motgÄng det tyckte jag hjÀlpte mig jÀttemycket. Och mÄnga hÀr Àr i samma situation som du och startar samtidigt som du, och sÄ finns det vi som har hÀngt kvar Är efter Är och bÄde kommit i mÄl eller ligger vÀldigt nÀra mÄlet fortfarande.

  Hoppas du ska trivas, och lycka till🙂👍

 • 12 dec 2019 07:06

  Hej smiley

 • 12 dec 2019 08:25
  gittan52

  VĂ€lkommen hit!

  Jag lĂ€ser din profil och reagerar spontant med ett ”oj”. surprise

  Bara att bli frisk frĂ„n sin utmattning tar tid, lĂ„ng tid. Åtminstone tog det lĂ„ng tid för mig och jag behövde dessutom gĂ„ in i den dĂ€r ”vĂ€ggen” 2 gĂ„nger innan jag förstod mig pĂ„ mig sjĂ€lv och kunde göra de förĂ€ndringar jag behövde för att ha ett bra avstĂ„nd till den framöver.

  Samtidigt kÀnner jag sÄ vÀl igen dina tankar och dina planer.

  För mig har handlar det om att livet aldrig kommer emellan utan finns dÀr hela tiden. Och det var nog först dÄ som jag hittade realistiska mÄl att jobba mot.

  Jag hoppas att du Àr snÀll mot dig sjÀlv och tar smÄ steg i taget. heart

 • 12 dec 2019 08:34
  Jessand

  VĂ€lkommen hit och lycka tillsmiley

 • 12 dec 2019 10:53
  Bella50

  Hej hej...och vÀlkommen hit i gÀnget som hÀnger hÀr nÀstan dagligen.

  Om du Àr synlig hÀrinne sÄ fÄr du svar pÄ ev.frÄgor och feedback pÄ dina inlÀgg.

  Ska bli kul att följa dig.👍

 • 12 dec 2019 13:33
  LissaLo

  Hej pĂ„ dig! 👍

Logga in för att skriva en kommentar.