icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
7 oktober 2010 08:43
4

Som jag har väntat!

Så kom den stora dagen; SEXAN ÄR HÄR! 69,7kg visade vågen på morgonen. Känslan är underbar. Hej då nummer 7. Nuska jag inte vandra över 70 strecket mer, usch och fy. Jag känner allt mer att kroppen börjar bli sig lik igen och jag går mot en tid då mina leder brukar bli sämre så det är viktigt att jag inte släpar runt på onödiga kilon och jag håller mig aktiv. Det är torsdag idag och jag har alltså kommit förbi den där platån som jag tyckte mig befinna mig på i början av veckan. Tror egentligen det handlar mer om att jag gör lite större utsvävningar på helgen och då bromsas allt ned en aning och sen tar det någon dag igen innan kroppen åter gör det jag vill att den ska göra. FÖRBRÄNNA!! Hur som haver, det är grått ute i dag och jag kan hoppas att det åtminstone förblir uppehåll från regn. Det har blåst intensivt under några dagar och det är minst sagt friskt i luften. Tar promenaden senare i dag för den lille vaknade kl 6 i morse och är redan i säng för sin tupplur. Gårdagen bestod av en planerad tur till grannstaden och min far. när jag väl skulle åka hem så startade inte bilen och min sambo fick komma dit (fem mil enkel väg) för att hjälpa mig. Drygt två timmar senare än planerat var jag dock hemma igen och då var vi minst sagt dränerade på ork och lust att göra annat än att bara vara. Gossen i säng vid halv åttta och sen blev det skönt slappande i soffan resten av kvällen. Som sagt, promenad i dag men det får bli senare. Nu ska jag glädjeskutta mig genom denna dag, precis som jag tänkt mig, för idag är ju den stora dagen här som jag väntat på så länge!
Ha en riktigt skön dag alla "viktiga" människor i vårat avlånga land.

Kommentarer

 • 7 okt 2010 09:03
  Grattis! Vad roligt!
 • 7 okt 2010 09:29
  Stort grattis! Själv väntar jag på att jag kommer under 65, det är en liten milstolpe för mig! Men jag har lite kvar... Men ack den som ger sig! :) Ha en fortsatt bra dag!
 • 7 okt 2010 11:42
  Tack ska ni ha! Stor pepp från mig till er!!!
 • 8 okt 2010 06:55
  Grattis till 6:an, du är duktig. Ha en bra dag och trevlig helg. Kram

Logga in för att skriva en kommentar.