icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
20 maj 2010 17:06
2

Solväder = glassväder

Idag slog jag till. Eller förresten, jag gjorde nog det i går också. Jag har ätit glass! (skämskudde fram) Vi har ju haft sommar i flera dagar och i går föll jag för barnens önskemål och köpte hem en låda GB-favoriter. Glassen i går var överlägset godast - en Nogger (mums). Idag kom svärföräldrarna på besök och skulle hjälpa oss med lite pyssel på gården. Jag kokade kaffe och har ju inte bakat på evigeter så glassarna åkte fram i stället. Denna gång blev det GB-sandwich. Mest för att ge lillgossen (tänkte jag) Jo, nog delade vi rätt lika och i ärlighetens namn så dagens glass hade jag lika gärna kunnat hoppa över. Smakade sådär. Jag har i alla fall tagit mig ut på promenad idag och det dövar ju samvetet till viss del. Det är odentligt varmt ute för att vara denna tid på året. I går hade vi 24gr och idag har det väl legat kring 22,7. Det är lagom så. Men det är inte så behagligt att promenera. Oj så jag svettats! Man skulle ju kunna hoppas på att förbränningen ökar i och med detta men det har jag läst att så är det inte. Synd, synd.
Att äta glass under en nyttig period är också synd men jag tyckte att jag kunde. För ni vet: "barnen blir ju så glada när man sitter ned och myser med dem", "det är så synd om mig för att gubben är borta på kurs" och han får ju äta god mat varje dag och en och annan öl har nog dessutom glidit nedför hans strupe. 
Synd eller ett uns av livsnjut det är frågan men den frågan lär väl svara på sig själv i morgon då jag ska kliva upp på vågen igen. Fredag - vägdag. Tänk om alla mina pluskilon kunde ha runnit av mig bara så där under natten. Yeah sure! Hur som haver, när gossen vaknar (sover gott nu) så tror jag att jag tar en promenadrunda till. Bara för säkerhets skull. Och bara för att solen är så underbar och vem vet, om någon dag så kanske vi har +10grader igen och molnigt. Då kommer jag att tycka att de soliga dagarna var väl ingen match. Då hade jag ju haft möjlighet att promenera hur mycket som helst.

Kommentarer

  • 20 maj 2010 18:01
    Bort med skämskudden. Du är säkert värd den där goda noggerglassen:-)))
  • 20 maj 2010 19:19
    Du gjorde helt rätt som åt glass, man får njuta av det goda även när man ska ner i vikt. Ha det bra.

Logga in för att skriva en kommentar.