icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Pro Diabetiker säger läkaren ..till allt annat jag redan har ..nu fins det inten återvändo jag orkar inat ha en sjukdom till uppe på .. 

Nu får det bara vara jag som kommer först och att hitta möster ..rutiner som jag kan följa.. och nu är jag medlem så jag kommer åt alla fineser här inne.

Skall försöka skriva i bloggen om hur långt jag går eller rättare skagt att jag kommer ut och går!
6 February 2014 07:04
2

Dag 3, 7.00

Så stog vågen på 67.4 men det var ju väntat.. Min stora utmaning idag är att orka gå till gymet efter jobbet ...Det var flera veckor sedan nu så det käns som om det är första gången..hoppas det kommer att kännas bättre när jag är där ..men jag kommer att få stålsätta mig för att komma ditt. Ha en bra dag till Er alla!

Kommentarer

  • 6 Feb 2014 21:01
    mosel
    Hoppas du kom iväg! Pepp pepp! :)
  • 7 Feb 2014 05:57
    Nej för mycket på arbetet..och ont i armen! Tack

Logga in för att skriva en kommentar.