icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Pro Diabetiker säger läkaren ..till allt annat jag redan har ..nu fins det inten återvändo jag orkar inat ha en sjukdom till uppe på .. 

Nu får det bara vara jag som kommer först och att hitta möster ..rutiner som jag kan följa.. och nu är jag medlem så jag kommer åt alla fineser här inne.

Skall försöka skriva i bloggen om hur långt jag går eller rättare skagt att jag kommer ut och går!
7 februari 2014 06:07
3

Dag 3 6.00

67,4 kg som i går och det är ju bra, trode det skulle bli väre efter min tungakänska i går kväll. Men nya tag i dag, ring till läkaren och få lite hjälp med min onda stickande vänser arm/axel. Kan ju inte ha det så här längre! Det kommer inte att gynna mitt mål mot ett friskare ..lättare kropp.. Har vaknat 4.30 tre dagar i rad nu och har så ont att jag inte kan göra annat en gå och ska armen.. massera och försöka få bort stickningar... Dagen mål att ta en promenad till sjön 40 minuter bort och hem! Ha det bra och lycka till med Era mål i dag!

Kommentarer

 • 7 feb 2014 08:03
  Eliara
  Lycka till med promenaden och krya på dig!
 • 7 feb 2014 18:34
  lenaek
  Krya på dig!!!!
 • 12 feb 2014 10:14
  Apetina
  Har du ringt till läkaren!!?? eller sjukgymnast. Att ha ont är ingenting som jag rekommenderar! Av egen erfarenhet vet jag hur ont det kan göra!. PEPP och LYCKA TILL att det onda snart går över!

Logga in för att skriva en kommentar.